Festival ROUTA 2017 přivítá rodiče i děti hudbou a velkým ‘Montessori Aktivparkem‘

Share on Facebook

Multižánrový festival ROUTA se od ostatních hudebních akcí neliší jen pohodovou atmosférou a dějištěm v krásném prostředí poutního místa Hrádek u Vlašimi. Jeho organizátoři totiž kladou důraz hlavně na bohatý doprovodný program pro děti v podobě Montessori Aktiv parku, workshopů, divadelních představení a výstav. Vstupné na festival je dobrovolné a stanování na místě je zcela zdarma.

Festival ROUTA navazuje už druhým rokem na desetiletou tradici festivalu Popenec, který se původně odehrával v parku zámku Odlochovice. Už předloni se akce přesunula do malebného prostředí mariánského poutního místa Hrádek u Vlašimi. A právě tam se 17. června 2017 koná i ROUTA 2017.

Hudební vystoupení nabídnou skutečný průřez několika žánry. Od world-music v podání kapel BároTy a TiDiTaDe přes akustické písničkářství Lady Šimíčkové a Ivo Cicvárka a multifolkovou skupinu Bezefšeho až po jazzově-rockovou formaci Jazzevec. Bude toho ale ještě mnohem víc. Podrobné informace o programu a účinkujících najdete na jednotlivých záložkách webu routafest.cz.

Převzato s povolením autora z www.zpravy.tiscali.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *